Home Porcelæn Uld Salg Stephensen DesignStephensen Design

Stephensen Design producerer uldprodukter og porcelæn på egen virksomhed. Produktionen foregår i små serier,som omfatter de produkter, der er vist på denne hjemmeside. Udover den løbende serieproduktion udføres i begrænset omfang opgaver på bestilling. Virksomheden udvikler til stadighed nye produkter i porcelæn og uld, som kan ses i virksomhedens showroom i Holmene.STEPHENSEN // design studio

Irene Wiis STEPHENSEN designer og producerer overtøj, kåber jakker og frakker i 100% ren ny uld på egen virksomhed.
Snorre Læssøe Stephensens varesortiment, porcelæns servicer og belysning indgår i STEPHENSEN // design studio som unika produktion.Stephensen Design | Fuglebakkevej 5, Holmene | 3000 Helsingør | Danmark | tlf. +45 39 65 33 06 | | uld@stephensen.dk